Monday, February 21, 2011

cekadok!!

Oitt cekadok!! Actually, ak xde lah touching sgt ngan kau td.. Cuma ak rs sedikit marah @ org putih ckp ANGRY!! Ade ke patut ms org serious meeting & bg opinion kau potong ayt org tu!! Apekah??? Sbb tu lah ak terus emo.. Kalau kau duk tempat ak, ape perasaan nya?? Ape kew sengal kau nie??? 4 ur info, ak bkn sengaja nk emo or gedik2 touching ngan kau pn...xde ms lar weiiiiiiiiiiii!!

Tp, d sebab kn ayt kau td, mmg patut ak sound kau dgn penuh perasaan!! Huh, geram btol cekadok nie.. Ak dh lar dr dlu xsuke perangai kau, skang nie b'tambah-tambah ak xsuke kau, cekadok btol!! Nasib baik kt nie dh part 5.. dh xsabar nk habis kn setahun yg penuh dgn liku nie. Perghhhhh.....,tiba2 excited gilakkkkkk nk abes kn dip nie!!!

Bye cekadok, pasnie ak arap xjmp kau lg kau kat s.alam or mn2! Sbb kau suke cr pasal ngan ak kn?? Or kau suke ak nie sebenarnya?? hahaha...im just kidding man!! LOLS..=P

Anyway, ak appreciate kau mintak maaf ngan ak tadi.. Next time, don't be rude okay?? Org pn ade hati & perasaan jgak, jgn ikut sedap mulut kau je w'pun kau tu laki! Jgn wat org hilang respect dekat kau taw...

p/s: 4 info, CEKADOK nie bhs yg kasar! same meaning dgn CIKARO... Tp cekadok nie utk laki2, huhuhu....=p
PEACE, NO WAR!!

2 comments:

  1. haha..mule2 aku ingt kau ckp pasal cekodok tau meen..haha..btw, sabar k..=))

    ReplyDelete
  2. hahaha.... kwn ak pn ingat mcm tu jgak. actually cekadok tu ayt lec ak, die ckp panggilan utk laki, huhuhu..
    anyway, tq mie..=p

    ReplyDelete