Sunday, February 20, 2011

pig, pig & piggy...., lols!!

Okay, dpn umah sewa pn ade babi?? apekah?? itu adalah bukti nya bhw rumah sewa nie b'sebelahan hutan kn?? hahahaha..... siyes xtipu! Uncle depan umah pernah pesan kat i & SOBA dulu ,ms ktorg shoot kat bukit tepi umah yg ade babi kat hutan tu. Tp, ktorg wat biasa jew lar kn?? ingat kn die saje nk tkt kn ktorg! Tp, mlm nie dh t'bukti yg hutan & bukit tepi umah nie mmg ade babi!!

Nape i wat title mcm tu?? hahahaha... Bkn mengata org! Tp, btol2 ckp psal babi larrrrrrrr.. dlm kul 9 lebih member SOBA, (my roomates) call die. Member die , yg b'nama NAJMI & PAR  tu kebetulan lalu dpn umah sewa ktorg. Katanya, ade BABI HUTAN yg sgt bsr & b'warna hitam!! Eeeeeeeeeee....ngeri weeiiiii!! 1st, diorang ingat kn anjing, tp Babi!! Rs kelakar pn ade, tkt pn ade!! Haha..=p Bila nampak je diorang babi tu terus lari msuk hutan!! T'kejut beruk kot??

Yang xleh terima nya, bnyk2 umah kat sini, die dtg lepak jgak dpn umah ktorg taw!! Mcm nk t'gelak jew, hakhak...=p Si BABI tu dtg nk mkn sampah dlm tong sampah umah ktorg nie hah!! Ape lar yg menarik p'hatian korang sgt dlm tong sampah tu?? Cuciter, cuciter??? Hahaha...=D

Pas nie, dh xberani nk main dlm hutan tepi umah nie lg.. Tkt weiiii, kang xpasal2 kena sodok ngan BABI tu..hahaha.....=D

p/s: Pig, pig & piggy...nie nama manja utk u'ols k...=D
pasnie xmau dtg umah ktorg lg taw!! menakut kn lar.....
cr port lain plak taw???


2 comments:

  1. haha..siyes weyh?gile la..take care tau!

    ReplyDelete
  2. siyes lar mie... ngeri kn?? k, tq so much..:))

    ReplyDelete