Saturday, March 26, 2011

I love my new header..:))

Wow!! i feel so excited with my new header...:))  A big clap to my niece for cute design!! Link her blog for  more, http://aimiamira.blogspot.com/ Last night i hampir-hampir nk email sorang blogger nie utk design header untuk i.. sound silly right?? Tapi, nasib baik xsempat email lagi die semalam.. cause, ingat petang tadi baru nak email die & bagi design yang i nak kan?? huhuhu..sengal jew!

Tengah hari tadi masa my niece tengah on9 kat fb, tergerak hati untuk tanya die macam mana nak buat header tu?? Then die cakap die taw macam mana nak buat.. So, ape lagi?? I guna kuasa AUNTY  i nie, untuk paksa die buat kan header kat i, hahaha...:) (memang suka membuli!!) Yer lah, jeles kot tengok header orang lain chanteq2 jew!! Aku pun nak jugak, weiiiiii..:)) 

Now, i got my new header for my blog like i wish last night...Aimi Amira said, the header is the present for my birthday 22 days ago, hehehe...:) Tq, girl..

3 comments:

  1. wah, ini aunty aimi ke??? hehehehehehehe... sweet sangat! =)

    ReplyDelete
  2. aimi: guna kuasa aunty utk dpt kn header.. hikhik..:))

    yana: a'a.. i aunty aimi... thanks 4 ur compliment my dear...:))

    ReplyDelete