Thursday, March 3, 2011

I'm Already 21st....=))

I'm already 21st. I dah tua rupanya.. :(  Selama 21 tahun hidup kat dunia nie, dh macam-macam i dah buat. Ade yang baik & ade juga yang buruk, Opssss!! Tapi, xper lah kan??  Kitakan manusia , bukan nya sempurna. Nak wish ape tahun nie??? Jap eh, nk wat list wish untuk tahun nie...

1: Nak gemokkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

2. Nak dipanjangkan umur & murah rezeki (ayat cliche untuk org yg sambut birthday)

3. Nak habiskan diploma hujung tahun nie..

4. Nak hadiah dari semua orang, haha...=p

5.Nak Allah permudahkan segala urusanku...

6.Nak maintain pointer untuk last year nie...

7.Nak jadi orang yang rajin buat assingment & pergi library. (bukan sekali untuk setiap sem) haha..=p

8.Nak jaga kesihatan

9. Nak jaga hati semua orang, (walalupun tahu i xmampu nak buat macam tu..)

10.Nak memaafkan semua orang. (tiada lagi dendam)

11. Nak mendoakan seluruh keluarga i especially maa, semoga semuanya baik-baik belaka walaupun kita berjauhan....

12.Nak solat 5waktu sehari.. (x nak skip-skip lagi, meen!!)

13. Nak kurangkan social networking... (boleh kahhhhh??? )

14. Nak sebuah kereta dengan hasil titik peluh sendiri dalam masa 5 tahun lagi...

15. Nak sebuah hubungan yang akan kekal hingga ke hujung nyawa, aminnnn!!

16. Nak belajar memasak.

17. Nak belajar buat cup cake.

18.Nak beli hp baru...

19.Nak tidur awal.. (bukan jadi burung hantu malam-malam)

20. Nak jadi lebih serious..

21.Nak kurangkan fast food..

22. Nak beli lens camera & speed light. (i need money3x..)

p/s: setakat nie, itu saja wish list utk umur 21..
i dah boleh kawinnnnnnnnn pasnie, owhhh yeahhhhhhhhhhhhh..=p

3 comments:

  1. knpe kene ade pasal lens tue????????????
    aaaa...tension aku semua org ckp psl tue.hahahaha
    (ayat frust nie...huuu)

    ReplyDelete
  2. mie: nape ade pasal lens tu??
    sbb nk gambar lg santek & xpayah nk edit bnyk2..
    hehehe...:))
    anyway, thanks 4 the wish mie..
    ko org ke -2 yg wish kat msg hp...:))

    pix: nk jgak?? tu nom 15..

    ReplyDelete