Saturday, March 26, 2011

Menghabiskan Hujung Minggu Dgn Mereput Di Rumah...=p

What suck weekend??? I feel so bored today.. Haishhhhh....bosan sangat nie weiii!! Nak buat ape entah sekarang nie.. Nak study, ETR macam malas jew.. Walhal, hari isnin nanti ade mid term tu... gilerrrrrrrrrrr!!! Nak buat assingment Marketing pun malas jugak.. Padahal, pagi selasa dah nak kena submit & present!!

Haishhh.... ape yang i rajin?? Cer citer??? Memang xpayah citer sebab i pemalas.. Semua benda nak buat saat-saat akhir, sebab itulah i yang sebenarnya! HAHAHA...=P Weekend nie, i xpergi mana2 pun..  Mereput kat umah jew, kot!! Sedih taw..:((

Minggu lepas dapat jugak merasa angin KL sebab g hantar kete akak Sarah setelah dua minggu kete tu di conquer oleh aku....:)) Bukan giler kuasa kew ape, dah Sarah xleh drive kan?? So, i terpaksalah menjadi supir selama 2 minggu masa kete akak die kat sini. Sarah pinjam kete tu untuk kitaorang  pergi shooting dokumentari kat Bandar Hilir.. 

Time g KL tu, i lepak-lepak kat The MINES dengan Myra, Sarah & Otty.. Bila dah nak balik, akak Sarah tolong hantarkan sampai ke Terminal Bersepadu Selatan @ TBS.. Kitaorang 1st time sampai kat situ dah rasa macam dekat KLIA dah. Wow.. sesuatu yang dapat dibanggakan oleh rakyat Malaysia! Lihatlah sendiri pembangunan yang sudah dilakukan oleh kerajaan kita nie!! Oleh itu sokonglah kerajaan yang sedia ada nie...=p

Okay, sambung pasal minggu nie balik!! Memang bosan giler, lepak umah menghadap my blue lappy untuk bersosial di FB & Twitter. Dah bosan bersosial, tengok tv plak! Itu lah rutin biler  stuck kat umah  sewa masa weekend. Ianya boleh menjadi masalah tekanan jiwa kalau tiap-tiap minggu duk umah!! Memang tengah seteresssssssss nie!! *sighhhh* Tapi nasib baiklah, minggu depan dah nak balik umah,setelah sekian lama berada di Lenduan nie!! Yeahhhhhhh.... excited gilaxxxxxxxxxx!!!

Last but not least, malam nie jangan lupa support campaign earth hour from 8.30-9.30. Sape2 yang nak masak, nak makan, nk mandi, nak berak, nak shopping & macam2 nak lg, wat lah semua tu awal sket malam nie! & xlupa juga bagi yang nak on9 masa tu, tutuplah lampu selama 1 jam jew kot untuk membantu bumi kita nie!! SHOW YOUR LOVE FOR OUR EARTH...
 

touch screen kiosk nie sgt b'guna utk org2 mcm kami yg 1st time sampai kat situ, haha..:)

http://www.mycen.my/terminal-bersepadu-selatan-bandar-tasik-selatan/

Tiket bas yang dibeli kat TBS tu siap print nama kot! So, xleh curi2 tiket org lain dah..
this is my member in ANAK EMAS PRODUCTION!

At The MINES.  from left, Me, Myra & Sarah..
p/s: Thanks sebab nak sponsor tiket untuk i balik umah khamis nanti..:)) & U know who you're..

No comments:

Post a Comment