Wednesday, April 6, 2011

2 Weeks Before Final!

Busy! Busy! Bussssssssy!!Biasalah kan, lagi 2 minggu sebelum final exam nie, mana xbusy kan??  Pukul 10.30 tadi, i baru pas test speaking untuk MUET! Huh, agak nervous lar kan??  eh, bkn agak nervous tapi MEMANG NERVOUS!!! Maklumlah, i last group dari semua group utk sesi pagi ini.. Seram sejuk rasa nya biler last group nie nak tunggu giliran! I dengan rasa lapar & feel like "shitting" masa tengah tunggu turn kat bilik menunggu tu.. Hadoiiiiiii macam-macam hal!!

Setibanya turn group i rasa nak pengsan terus masa berjalan nak g bilik exam tu! Sampai bilik exam tu, i cover-cover tenang jew nak tunjuk confident depan examniner! Haha....:)) Tapi, dalam hati rasa macam nak menjerit, nak melolong kuat2! *NGOKNGEK sebab xprepared pun.Tapi Alhamdulilah, masa speaking tadi "OKAY LAH" walaupun X OKAY semuanya. Group i ade 3 orang jew I, Shanaz & Tyra kos DPA.

Pukul 2.30 nanti i ade presentation Event Managment (PRO 321). Rasa nervous kembali lagi nie hah!! Minggu nie jugak adalah last week untuk subject nie! Minggu depan lec cakap die nak bagi kitaorang rehatkan minda & study! Macam awal sangat jew nak study untuk event tu, huhu MEEN MMG PEMALAS!! 

Lepas presentation nie mesti rasa lega sket kan?? Cause minggu depan yang tinggal presentation Marketing pagi selasa, presentation Comm Research pagi rabu & last presentation, FLASH petang khamis then gelak-gelak kejap! Pastu prepared untuk Final EXAM yang akan bermula 20hb -30hb! Jeles taw ngan orang yang abes exam awal!! Ak pun nak balik awal jugak weiiiiiiiiiiii! Geram, geram, geram!!!

p/s: Anyway good luck for all my friends & me myself!!
Lets start with examination MOOD..:)





2 comments:

  1. aimi punya muet speaking test isnin ni.

    ReplyDelete
  2. good luck aimi..:)) jgn gelabah taw, kalo xjd mcm cik meen!! hampehhh!!

    ReplyDelete