Thursday, April 28, 2011

Bila Nak Habis Exam Nie??

Hye buddies!! Dah berapa hair xupdate blog?? Ermmm... dalam 2,3 hari jugak kan?? Sebab nya, i sibuk dengan fexam lar, itu yang xsempat nak update. *Alasan semata-mata..:))

Haishhhhhh... bila nak habis exam nie?? Semua housemamate yang lain dah habis exam taw! Tinggal i dengan Soba jew masih lagi sengsara nak kena mentelaah buku.Jeles betul dengan diorang nie, sebab dah dapat berjimba-jimba semalam. Siap pergi overnight lagi. Eh, geram ny aku!

Hari ini, bangun jew tidur tetibakan i kemas baju i lagi. Padahal hari tu, dah kemas. Pagi tadi, kemas lagi...*Giler!! Bak kata kawan i, "Kau nie xhabis-habis kemas barang, padahal kau yang paling lambat balik nanti." Perghhh... mak sentap taw nonoki...:)) I taw, i memang semangat bab-bab kemas barang nie. Hoho..

Okay, petang nie ingat dah nak start study event.. *ecehhhhh.. semangat sangat tu meen!! Mana xsemangat, nanti xcukup masa nak study. Macam previous paper semalam, Comm Research tu i rasa i boleh jawab lagi baik dari semalam kot kalau i ade sehari lagi untuk study. Jadi, untuk mengelak rasa menyesal macam semalam i nak study start dari hari ini. Yeahhhhhhh...... wish me luck!!!

2 comments:

  1. study elok2 n buat yg terbaek ye :)
    da setel exam baru anda update blog ye :)

    Payudara Kecil ?? Aku Boleh Tolong Besarkan

    ReplyDelete
  2. okay, thanks HZ..:) Esk dh last paper, seronok habis lepas nie..

    ReplyDelete