Sunday, April 17, 2011

Dah grad MUET!!

Berlagak giler tajuk enrty kat atas nie kan?? Suke hati lar nak tulis apa-apa pun "SAYANG-SAYANGku" sekalian oiii. Jangan nak menyebok, jangan nak kepoh-kepoh yer! Huh, akhirnya i dah sudah selesai berperang dengan MUET pagi tadi. Perghhhhh... rasa lega giler sampai rasa macam dah grad! Beginilah kot perasaan nya kalau hari grad nanti! Exited sangat kalau hari-hari timbul persaan macam nie kan?? Owhhh.. bahagianya hidup saya! Saya nak mengalami perasaan macam nie setiap harilah...:)

Ahaha.. bangga dengan diri sendiri sebab dah selesaikan paper MUET tadi dengan sebaik yang mungkin.  Walaupun xprepared 100% sebelum exam nie. Yer lah, semalam ada sesi luahan hati & masalah dengan roomates sampai pukul 3 lebih. Betol-betol dapat tidur dalam 4.30 gak. Memang xcukup tidur lar masa jawab exam arini citer nya. Masa mula-mula dapat exam paper reading tu i rasa macam nak terlena kejap, zzzzzzzzz.....  Mengantuk + malas giler nak baca essay panjang yang berjela-jela tuh. Sabor jew lah.!! 

Tapi nasib baik lar masa paper writting rasa fresh sket sebab kena perah otak cari idea wat essay kan? Dah lar dapat tajuk best, "The Valuable Relationship  is Friendship" Perghhh... rasa macam idea mencurah-curah dapat topic nie, hakhak...:)) *perasan...

Kalau nak tahu, i cuma target band 3 jew. Sebab i sedar diri lagi & tahu ditahap mana kemampuan i nie, huhhh!! Kak long suh challenge dia, dapat band 4. Tapi, macam impossible jew?? Apa-apa pun rasa lega sangat dah settle MUET nie. Diharap resultnya nanti seperti yang disangka @ setaraf dengan kak long, hakhak... Mintak jauh lar, kalau ia nya hanya mimpi di pagi hari nanti.

No comments:

Post a Comment