Wednesday, April 20, 2011

Hilang 1 Beban

Hai baby bloggie......:)) Semalam xsempat nak update blog sebab study lar konon-konon nya kan?? Nak penuh kan ilmu di dada, haha..:p Actually, rasa lega giler bila dah habis paper MKT petang nie && Alhamdulilah, sebab part essay tu bloleh jawab, tapi masa part objektif tu memang main-main tembak jerrrrrrr!!! Gila kan?? Xcukup masa lar, sebab ak nie suka melilau dulu. tengok sana, tengok sini, lepas tu baru terhegeh-hegeh nak jawab! Memang xsempat lar kan??

Sekarang ini hilang 1 beban, tapi ada 3 lagi beban. Erghhhh.... xsabar taw nak habis exam nie!! I dah siap kemas-kemas barang dah, walaupun 10 hari  lagi nak balik!! Melampau kan?? Hoho..  suka jer, melampau nie!! Next paper,  Comm Research 25hb ni plak. Paper ni memang killer subject ahhh bagi i! Nak goreng apa lar nanti, haha...:p


VOTE 4 NUR KHAIRINA AMANI, 1 YEAR. -JUSCO BABY CONTEST-


No comments:

Post a Comment