Thursday, April 14, 2011

~Last Kelas Untuk Semester Ini.~

Hai kawan-kawan!!! Dah berapa hari x update blog kan?? Bukan xnak update, tapi kesibukan melanda diri, hehe...:) *MEEN, BAJET BUSY!! Tapi siyes bz lar last week nie. Setiap hari ada presentation & semua assignment nak kena submit weii dengan final nya semua. 

Semalam baru lepas final test multimedia design & production nama panjang nya. *tapi kalo nama pendek i panggil paper Flash jew! Jauh larikan bunyinya dari nama sebenar?? Sebab overall kami semua belajar pasal flash untuk subject nie. Pasal nak buat animation, laman web, nak letak video dalam website semua & more! Pukul 2.30 nanti kelas last untuk semester ini, owhhhhh yeahhhh... (nada Juliana Evans dalam Owhhh Yeahh) LOL!

Lepas nie dah xde kelas, ooo'yeahhh!! Boleh bangun lewat! Xde lar nak kena tidur awal & bangun awal setiap hari.. :)) Tapi, walaupun dah xde kelas, tapi still kena study! Kau nak mati kalo xreti-reti nak study lagi?? Masa yang dah lar tengah jeles ngan ak nie! (Eh, masa plak jeles ngan kau?? Motiffffffffff???
Ahh..panjang2!! 

Sambung balik eh, sebenaranya i nak cakap, 5 hari lagi i akan start exam & hari sabtu nanti ade MUET. *erghhhhhhh... i'm going to die, bye! Nak kena start study lar malam nie, xbleh lepak2 depan lappy sampai pagi lagi. Kena lawan perasaan malas!! *Setannnnnnn!! Please, jangan goda i sampai hujung bulan nie jew, please?? Bagi lah peluang i nak study malam nie sampai habis exam, haha...:)) U'oll, wish me luck, okay?? 

I xsabar-sabar nak habiskan exam nie, sebab sebulan bleh rehat kat rumah, wow best nya!! & Pagi tadi , kak long i mesej, ada GOOD NEWS!! Dia dah selamat bersalin pukul 2 pagi semlalam kat Hospital Penawar, Pasir Gudang. Yeahhhh, dapat baby boy jugak akhir nya. Ada jugak kawan untuk abg Fan main bola nanti..:) Biler abes exam i terus g JB dalam 2,3 minggu pastu baru balik Kelantan. Excited habes nak tengok new nephew nie..


"new born"
yeahhh, abg fan dah ade kawan & adik baru...:)

2 comments:

  1. ahaha..comel kn?? i dh excited nk jmp diorang end of this month nie! u nk kwn kew?? bleh2, hehe..:)

    ReplyDelete