Saturday, April 30, 2011

Last Night At Malacca Baby!!

Phewwwww.....!!! Finally, tibalah masa, saat & hari  yang ditunggu-tunggu. Malam ini adalah malam terakhir i berada di bumi Melaka, rasa lega giler siotttttttttttttttttttttttttttttt! Coz, ia menandakan esok adalah hari yang terakhir i ada exam dan berada disini. Ya Allah Ya Tuhanku, permudahkanlah segala urusan ku, biarlah aku dapat menjawab dengan sebaik mungkin esok dalam keadaan yang tenang, Aminnn!!

Malam i, Soba & Niera jew lagi yang masih lagi ada dirumah sewa. Niera xbalik lagi malam nie sebab nak tunggu kakak nya jemput next morning. Nas dah balik lepas jumaat tadi dengan parents dia yang datang dari Segamat. I & Soba akan balik lepas exam esok dalam pukul 1 or 2. Mood nak study pun dah xda sebab tengah fikir rumah jew kan, huhu...:) Dalam kul 10 tadi, kawan i yang part 1 tu datang ambil barang-barang yang i nak bawak balik Kelantan.Kira nya esok, i bawa 1 beg jew sebab yang lain2 dah muat dalam kereta dia. Tq Jat..:))

Okay, di kesempatan ini i nak memohon maaf dengan semua housemate, classmate, & semua orang yang i kenal. Mana lar tahu ada tersilap kata kew?? terkasar bahasa kew?? *Tetiba macam nak buat ucapan dikad raya plak! Hahaha...:)) I tahu, i hanya manusia biasa yang melakukan kesilapan dalam kehidupan seharian. So, apa yang terjadi hari ini akan menjadikan pengajaran pada hari esok dan seterusnya...

My big thanks 4 all my family & my friends for being with me all the times.

No comments:

Post a Comment