Monday, April 11, 2011

Malam Nie Final Test Audio Video??

Eh, hye semua & selamat tengah hari..:)) Hah, berkaitan tajuk kat atas i  cuma nak bagitau kat dunia yang malam nie i ade final test AV. Tapi, still lagi duk menghadap laptop! Aha, terukkannnnn??? "Memang main-main taw kau nie meen!! Dah namanya meen macam nie ar citer dia..." Huhu...:p

Pagi tadi last kelas untuk AV, yeahhh!!! Terima kasih En. Fadzlul atas ilmu yang dikongsi bersama kami semua sepanjang semester ini. Jasa Encik kami hargai... "Ecehhhhh, rasa macam ucapan untuk hari guru plak, hikhik...:)) & Harap Encik maap kan semua kenakalan  & kedegilan kami ini...:)) 

Pukul 8.30 malam nie, semua pelajar part 5 akan menghadapi final test AV bertempat di DK4.  Haisshhhh... macam risau jew. Macam nie ar citer die kalo orang yg "KURANG" study kan?? Kalau orang "STUDY " xde nya risau macam i nie! Pejam mata pun bloleh jawab kalau dah study! 100% dah set otak untuk jawab soalan tu orang2 yang study nie..Okay, setakat nie jew i nak membebel. Nak sambung study AV plak! Wish me luck u'oll...:))

No comments:

Post a Comment