Monday, April 18, 2011

Meen Pemalas!!

Haisyhhhhh lagi 2 hari nak start final ni, Tapi i masih lagi terkontang -kanting baca chapter 1 tu pun baru suku. 6 chapter to go.. Arghhhhhh.... bila nak habis baca nie?? Bosan lar baca marketing nie. Buka mata jew, buka muka buku! Bukan buka buku. Xada kesedaran langsung! Saat ini, i perlukan seseorang yang boleh meng'encourage & give some advice to me every time & every day. Baru ahhh ak semangat sket! Haha....:) *geli + mengada-ngadakan???

Adeihhhhhhhhh.......dah lar past question belum jawab lagi ni. Banyak terms lagi nak kena hafal, Cik Meen, oiii!! Jangan lar jadi pemalas lagi, wake up & stop day dreaming sepanjang hari tu. Berhenti bersosial di muka buku, xkemana lah asyik layan fb jew! Lepas ni, nak sorok lar laptop, barulah bleh betul-betul fokus kot!! Kot lar, xsure 100% lagi kalau buat macam tu kan?? Huhu...:p

Btw, lupa nak cakap, this is my 1st time xbalik masa study week. Giler gigih bunyi nya! Ini semua disebabkan gara-gara ada MUET hari tu lar. Macam serba salah jew nak balik 3 hari kan??  Xberbaloi plak bayar tiket bas lagi, penat lagi.. So, i decide xbalik kali nie, tiba-tiba sedih weiiii...:( 

Maybe this is my last entry, untuk minggu ini... MAYBE OKAY??? Bye & good luck with flying colour u'oll...:)) Take care..

No comments:

Post a Comment