Thursday, April 21, 2011

Nude Beach!!

ini adalah bukti signboard "Nude Beach"di Florida.
Hmmmm...adakah anda semua pernah tahu atau tidak pernah tahu seperti saya sebelum ini yang wujudnya pantai bogel??? Ini adalah cerita benar okay?? Bukan saja-saja reka cerita! 1st time i dengar pasal pantai bogel ini dari kawan i. Kami memang gelak habis lar sebab macam xpercaya + rasa macam kelakar. Ingatkan kena tipu taw! Tapi bila google pasal nude beach ini, rupa nya pantai tu wujud!! Rasa memang tekejut habis lar, haha...:) Kawan i tahu benda ini pun daripada kawan YM dia, orang Perancis.....

Nude beach dekat Perancis ini sudah lama wujud, since 1950an lagi!! Haishhhh dah nak masuk 50 tahun pantai tu wujud tapi i baru tahu pasalnya. Giler xupdate kan?? Huhuhu...:p Menurut kawan i, bukan semua lar pantai dekat Perancis tu boleh naked! Ada lar sesetengah dari itu yang memang khas untuk berbogel. Kalau xbergogel dekat pantai tu, u akan di halau!! So, pendek cerita memang orang islam xboleh pergi lar pantai tu kan?? Tapi, kalau nak pergi juga, boleh jew!!  Xde orang halang pun asal kau naked habis-habisan!! Barulah setimpal dengan dosa tuuuu....

Pasal nude beach ni lagi, pantai tu ada jenis-jenis dia plak! Ada tempat  yang dipanggil "textile beach", ade yang dipanggil  "illegal nude beach" & banyk lagi. Lepas tu, bukan saja dekat Perancis nude beach ini wujud, ia telah  wujud di seluruh Eropah e.g German, Norway, Denmark, Miami,  Brazil, Jamaica &  banyak lagilah nak sebut satu-satukan?? 

Teruk betol mereka ni!! Selamba badak jew berbogel dekat public?? So, i rasa mana-mana artis kita yang suka publisiti murahan macam ini  memang patut pergi nude beach! Alang-alang nak bejemur sangatkan?? Dapat 3 in 1 g sana! Nombor 1 dapat dosa, nombor 2 dapat publisiti, nombor 3 dapat sunburn!!! Berbaloi sangatlah tu.

Tapi bila i fikir-fikir balik pasal nude beach nie, memang terukkan? Memang KIAMAT sudah dekat dengan kita sebab manusia sudah hilang rasa aib dah nak tiru binatang. Binatag pun ada bulu lagi, taw!!! Bukan setakat tu jew, malah berbangga bila dapat menayangkan kemaluan  mereka dikhalayak ramai! Haishhhhhhh....bila mereka nak insaf nie?? Kita sebagai orang islam ini, xpayah lar terpengaruh sangat macam orang kafir tu! Ke mana pun kita pergi, apa pun kita buat, kita akan kembali kepada Nya. Oleh itu sementara masa masih ada, sama-samalah kita menginsafi diri kita sendiri.

p/s: I tahu, i bukan siapa-siapa untuk bercakap seperti seorang ustazah atau seorang yang arif dalam hal agama. I cuma memberi pandangan sebagai seorang islam...



No comments:

Post a Comment