Wednesday, May 11, 2011

Entry Yang Bosan..

Hai, apa khabar?? Diharap semuanya sehat sejahtera dengan hati yang tenang, huhu...:) Alright, apa yang i nak merapu untuk kali ini?? I pun xtahu juga, sebab i xada story yang menarik nak update apa-apa dekat sini lagi kot! 

Sekarang nie, i lebih suka baca blog orang jew, haha... Nak update blog sendiri malas! Owhhh...before tu,  i rasa belum terlambat nak wish Happy Mothers Day for my lovely mom, Ku Azizah Bt Ku Mat & all momies in the world! Beliau adalah segalanya bagi i dan kami adik-beradik. Terima kasih maa, jasa mu dikenang sampai ke akhir hayat. We really love YOU!!

Disebabkan i ketandusan cerita dan idea, jadi entry kali ini akan menjadi enrty yang entah apa-apa jew!! It sound's so LAME right?? Huhu.. Okay, i nak cerita pasal last week masa mothers day tu i & my big sista "kak long" ke JAKEL dekat Tampoi tu! Kami sampai sana dalam pukul 10. Pukul 12 lebih baru keluar dari situ! Hahaha.. Lama giler kan duduk dalam tu?? Pilih punya pilih, kami bawak balik 14 pasang kain jew.  Xde lar banyak mana pun! Seronok  habis kan shopping kalau bukan guna duit kita nie?? Hikhik...:) Hari tu  i sempat rembat 3 pasang kain nak buat baju raya nanti, hehe, THANKS kak long...:))

Masa kami sampai sana, nak park kereta pun susah, sebab semua dah full! Walhal, kedai tu baru bukak kot! I pun xtahu kenapa ramai sangat orang masa tu, rasa macam dah nak raya bulan depan dah. Maybe sebab weekend  plus Mothers Day kot, ibu-ibu & bapak-bapak serta anak-anak meluangkan masa bersama-sama. Lepas pergi Jakel, ktorg pergi lunch dekat Mc D Angsana, then pusing-pusing situ terus balik. Okay, setakat ini saja untuk entry yang bosan ini..

ni anak buah kite Amani. Sempat snap pic dia ketika tidur ats walker tgh hari td, haha..:)

best giler tgk die tidur tadi, haha..:)

kain yg kita beli ari tu!! eh, bkn kita beli, silap2!! kak long kite yg belanja lar..:p

2 comments:

  1. hehe..plus cute! tp, kalo org xkenal nk dukung die terus nanges! xmersa alam betol..:)

    ReplyDelete