Monday, May 2, 2011

Lelaki Maskulin Pilihan Saya..:)

Hye peeps!! Apa khabar?? Harap2 semuanya sehat sejahtera okay! First i nak bagitau semua yang i dah berada dekat Pasir Gudang sekarang nie. Alhamdulilah, selamat sampai dekat Larkin dalam pukul 7.30 semalam. Sampai rumah kak long terus  makan!! Kebuloq weii dari petang xmakan. Lepas tu tengok tv kejap, dalam pukul 1.30 terus tidur! Xlarat nak on9 pun semalam..

Pagi tadi, i bangun dalam pukl 11.30. Kira awal lar tu kan?? Kalau dekat rumah sewa, confirm xbangun lagi tu, huhu..:) Sebab dah sampai sini kena bangun awal sikit, sebab anak2 buah i dari pukul 8 masuk bilik kejutkan i. Diorang nie macam xkenal2 lagi Cik Meen nie kan?? Kalau bangun awal, bukan Cik Meen ar namanya!! Bangun jew, terus makan & main dengan diorang sambil tengok tv. Itu jew kerja i hari ini & seterusnya sehingga balik Kelantan..:))

Malam nie i tengok tv show program dekat ch 104 masa semua orang tengah kusyuk tengok bola ak sorang jew tengok rancangan MASKULIN tu kot. Memang aku paling xmengikut peredaran semasa kan?? Ahhhh..lantak ar semua tu. Bila i tengok show tu tadi tiba2 i fikir, lelaki macam tu kew idaman semua perempuan?? Lelaki macam tu kew yang jadi rebutan?? Lelaki macam tu kew yang diorang nak kahwin nanti?? Ak tengok macam gegay jew?? Eh, geli lar dengan tunjuk2 dada dekat semua orang.

Tapi itu semua hanya pendapat i. I rasa lelaki maskulin ini memang idaman semua perempuan dan tidak dinafikan juga termasuk lah i! Tapi, kalau laki ak, ak xnak lar dia jadi maskulin depan kaca tv.  1 Malaysian nampak dah badan dia macam mana, parut kat mana, ada bulu dada kew x kan?? Haishhhh..jadi maskulin depan ak sudah! Semaskulin mana pun lelaki tu, kalau hati xbersih perangai macam jebon xbahagia juga nanti. Maskulin atau tidak bukanlah penjamin di masa hadapan. Carilah lelaki yang boleh membimbing kita, itu sudah cukup.

No comments:

Post a Comment