Monday, June 27, 2011

Hal Jordan Paling Kacak Selepas Clark Kent!!

Haiiiiiiiiiiii u'olls! I rasa macam dah lama jgak xupdate blog nie. Sampai labah2 dah siap beranak cucu dekat setiap penjuru blog ak nie!! Agak bz sket sekarang nie, semalam keje dari pagi sampai ke petang. Pastu, petang nie plak, g library nak settle kan proposal event sebab pagi esok dah nak kena submit dekat supervisor! Masa dekat library tadi, i mengigih kan diri je. Dah lar puasa hari nie..

2 hari lepas, i g tengok wayang dengan budak2 rumah sewa. 1st nak tengok citer Ladda Land, tapi tiket nya dah full. Kalo nak tengok movie tu jugak, kena tunggu smpai kul 12.30am. Memang xlar kan, nak balik kul bape kalo tengok wayang time tu kan? So, ktorg decide tengok cerita GREEN LANTERN!! Dalam 10 minit pertama i mengantuk jgak lar tengok cerita tu. Tapi, bila dah lepas 10 minit tu, baru terasa yang ianya cerita superhero yang SANGAT BEST!! Kalau ada orang ajak tengok sekali lagi pun, i akan ikut je..:) 

was taken at Pavi 2 weeks ago

sori Clark Kent, kehenseman Hal Jordan dah kalahkan u..:)

Dah lar hero cerita tu, Hal Jordan sangat kacak kot nyah! Paling boleh mati tengok die! Perghhh...bleh kalahkan Clark Kent i taw! Clark Kent, hero SUPERMAN tu i rasa dah kacak! Tapi, Hal Jordan lagi kacak taw! Kalo betul dapat Hal Jordan memang akak xleh tidur malam lar nyah!! LOL..:p

Malam tu lepas tengok wayang, ktorg terus balik & sampai rumah dalam pukul 3 something! Next movie i nak tengok Transformers & Monte Carlo! Salah satu sebab nak tengok cerita Monte Carlo sebab ada Salena Gomez, cute betol awek Justin Bieber neh!!

No comments:

Post a Comment