Sunday, June 19, 2011

Nak Balik X?

Hey!! Selamat pagi.. 
Sekarang ini i dalam dilema..
Acehhhh....dilema taw!!

Haishhh... malas nya nak balik Lendu selasa nie
Bosan giler sem nie duk sana..
Sebab most of the time melepak dekat rumah sewa sambil mengadap laptop biru ak tu..
Or biler dah bosan sangat tengok tv dengan budak2 rumah yang lain..

Adoi, nak keluar setiap hari pun xleh jgak..
Sebab mak ak bukan orang yang cop duit..
Mintak duit bagi, mintak duit bagi..
Kalo keluar, AT LEAST 100 jgak habis, xpun paling kurang beli baju sehelai or kasut sepasang..:)

Ingat minggu nie nak ponteng kelas ler..
Awal-awal nie lar kan bleh ponteng, bila dah nak dekat final dah sibuk plak kan?
Haishhh.....masih lagi dalam dilema nak balik kew x selasa ini.
Tapi, kalo xbalik selasa nie kira da mungkir janji dengan Nas & Soba..
Da cakap dgn diorang nak balik selasa tu..

Keputusan belum lagi muktamad sekarang ini.
Kalo xbalik selasa ini, i akan balik Lendu Sabtu depan kot.. 
Ingat nak lepak Johor lame sket..
Xpuas lagi nak layan kanak2 nie...
 K, malas da nak pikir pasal nak balik kew x, bye..

p/s: Nas & Soba sori sebab dah melukakan hati korang pasal benda tu..:(

3 comments:

  1. u memang biar I mereput sorang2 kan...sentap la ngn u mcm ni..ngee~~

    ReplyDelete
  2. alar ba, nas kn ade kalo i xde pn.. nnti i pikir nk balik biler, hehe..:)

    ReplyDelete