Tuesday, June 28, 2011

Penderma LEMAK Diperlukan!!

Hey you!!! Apa je aktivti korang hari ini? I lepak rumah je, sebab xde kelas kan hari ini. Dalam pukul 2 tadi, ingat nak pergi JB rumah kak long i tapi ade problem sket, last2 cancel..

~penderma LEMAK diperlukan!! A.S.A.P~
Actually i nak tahu, korang tahu x makanan apa or ubat apa yang boleh menambahkan berat badan neyhhh?? Sebab, i dah penat nak jawab bila orang tanya, eh asal kau kurus nie? Kau  dah berapa  tahun xmakan? Ke kau diet? Kepala otak kau, ak diet! Diet2 nie TIDAK AKAN pernah wajud dalam diari hidup i lah, shiyaaaaal... Don't u DARE ask me the silly question, please?? Malas lar ak nak menjawab soalan tu! Penat taw x nak ulang jawapan yang sama! Korang duk tanya ak soalan macam tu wat per kan? "Macam lar pernah  nampak ak GEMOK sebelum nie kan?? ". Sejak azali lar, badan ak memang macam nie. Tunggu lah, ak kawin nanti, kot2 berat badan ak bertambah kew?? Ak pun xtahu sejauh mana kebenaran nya bila bila orang cakap kalau kawin mesti berat badan kita akan naik kan. Adakah ianya fakta atau auta semata -mata?? Just wait & see okay??

Ak bukan nya x melahap, ak melahap je macam korang! Tapi, mungkin kuantiti yang ak amek xsame dengan korang kot! Then satu lagi perangai buruk ak pasal makan2 nie, ak akan amek masa yang lama untuk habis kan sepinggang nasik! Pernah kawan ak set masa untuk ak habis kan sepinggang nasi. Korang nak tahu berapa lama? Haha.. ak amek masa 45 minit untuk habiskan sepinggan nasik goreng dekat kedai! Korang mampu makan lama2 macam tu? Kalo ak kuar date, memang selalu ar kena marah sebab lama sangat makan! hahaha... nasib lar!

Disebabkan semua orang asyik bertanya ak, bila nak gemuk? bila nak gemuk?? Jadi, ak menyeru kepada sesiapa yang terasa ada lebihan lemak tu, jom lar derma LEMAK korang dekat ak sket! Ak ON je nie, jasa korang amatlah dihargai. Ahaha...:))

No comments:

Post a Comment