Wednesday, June 8, 2011

Super Senior

Haiiii!!! Apa khabar semua?? Dah lamakan i  meninggalkan dunia blog nie?? maklum ler busy sket dengan kehidupan sekarang, haha..:) Sebab lama dah x update blog, banyak cerita yang xterluah dekat sini..

1st sekali nak cakap pasal result yang xseberapa. Walaupun xdapat DL macam korang semua, tapi alhamdulilah cecah  3 pointer & above jgak lar & yang penting x ada repeat.. :) Tapi, kawan kita kak Nas DL lagi sem nie, jeles betol dengan dia, hehe..

2nd i nak cakap pasal kelas semester ini. Dalam seminggu i ada 2 kelas jew sebab ada 2 subject kan? Credit hour sem nie pun 7 jam jew. Oleh itu, setiap hari rabu dari pukul 10.30 pagi sampai 5.30 petang i akan berada dalam kampus. Selebihnya i akan berada di rumah sewa @ di Kelantan @ di Johor @ melepak di mana2 sahaja. Untunglar dah final sem nie, xbanyak kelas tapi asyik ada meeting jew untuk event bulan 9 nanti di A'Famosa. Jadi untungnya xde lar rasa banyak sangat pun..:)

3rd nak cakap pasal kehidupan i sekarang. Setakat ini alhamdulilah, baik-baik belaka. Baru pagi tadi i sampai Melaka sebab lepas kelas hari rabu minggu lepas terus beli tiket balik rumah! Pecah rekod sem nie, duduk semalaman jew dekat sini esoknya balik Kelantan. Memang kena bebel kejap dengan mak kite, sebab die ingat kita ponteng kelas. "Maa, jangan risau hal2 ponteng tu sudah lama berlalu, ini meen yang baru, hehe..:) ".

Dah xsabar nak habiskan diploma dan buktikan pada semua orang yang pernah memandang rendah dengan kemampuan kite dulu. Dapat habiskan diploma ni adalah hadiah terbesar i boleh bagi dekat mak i setakat ini.
Beliau telah banyak bekorban untuk i dan adik beradik yang lain. Tanpa dia siapalah kami. Okay, setakat ini saja entry i malam nie. Kalau rajin, i akan update dari masa ke semasa..:) 

Assalamualaikum & selamat malam..:)

Keluang Hill Beach Resort with LOVE

No comments:

Post a Comment