Friday, July 1, 2011

Semua Orang Bercakap Tentang Transformers

Selamat pagi u'olls...:)) Sekarang ini i tengah jeles dengan orang-orang yang sudah menonton Transformers. Dekat pesbuk kawan-kawan duk citer pasal movie tu. Join room chat dekat YM pun orang duk citer pasal tu. Dekat twitter pun kawan asyik duk update pasal movie tu jugak!! Pergi kelas semalam pun ak dengan Sarah duk cerita pasal tu jgak. Padahal, 2, 2 xpergi tengok lagi. Masa bercerita tu, masing-masing gaya nya dah mengalahkan orang yang dah pergi tengok citer tu, kelakar je bila pikir balik. Xcited sangat nak tengok cerita tu lepas tengok triller die masa ktorg kuat tengok Green Lantern last week. Sumpah ak tensi kalo macam nie lar gaya nya!!!

Bila semua orang asyik duk cerita pasal movie nie, ak nak cerita pasal apa? Nak menyampuk orang cakap pun, xtahu hujung pangkal nya. Sebab ak xsempat tengok lagi movie tu! Arghhhhhh... sumpah jeles dengan kawan2 yang dah tengok movie tu. Xnak lar kawan dengan korang! Kak long i & abg ipar i pun dah pergi tengok taw citer tu masa 1st day keluar. Ewahhhhhhhh3x... siap amek tiket pagi lagi taw! Kau mampu pergi tengok wayang pagi2 semata nak tengok citer tu? Kalo ak pun mampu kot sebab minat punya pasal.

Semalam ak dah nak kuar tengok citer tu, tapi last2 minute member ak cancel plak!! Watdefak kan?? Mak terus hangin satu badan lar nok bila die cakap cancel!! Siottttttttt betoiiii!! Next week jgak rasa nya ak bleh tengok citer tu, sebab petang nanti i akan bertolak ke Segamat. Bye Malacca, finally i'm leaving you babe....:))

No comments:

Post a Comment