Tuesday, July 5, 2011

Happy Birthday Cik Nas

Dah nak cukup seminggu kot i x update blog nie hah! Bukan apa, i baru je balik dari Segamat tengah hari tadi. Penat pun blom habis lagi, huh.. tapi walaupun penat best lar g sana rumah cik Nas. Die roomates kita sejak dari part 2 sampai sekarang kita dah part 6...:)

Hari ini besday cik Nas yang ke 21.. My dear Nasuha Jasman, u become older now.  *Kau dah bleh kawin lar, same dengan ak! Kita sama-sama dah 21 okay? Not 12 anymore. Semoga Allah merahmati kau, panjang umur & murah rezeki *ayat cliche orang wish masa besday!! Tapi, apa yang penting... ak sayang kau, Nas. Hadiahnya kau tunggu jew  taw ! Sebab ak xsempat beli lagi, hehe..:)

Nie kali ke-3 kita sambut besday sama-sama kan? & kali ini juga last kita sambut sama-sama.. sebab, tahun depan belum tentu lagi kita akan duduk sebilik & serumah lagi kan? Maybe, kita dah xjumpa masa degree nanti.. Masing-masing sibuk dan kita dah xduduk serumah lagi kew? Tapi, kalau duduk serumah lagi memang terbaik lar kan??

Masa peluk cium, salam-salam dengan besday girl & Soba tadi, tetiba kan Soba start drama plak! Dia siap nanges lagi, pastu di ikuti oleh Nas & last skali baru ak.. Entah, sedih plak rasa nya bila memikirkan lagi beberapa bulan kami akan berpisah. Sayu rasa nya nak meninggalkan Melaka..* tetiba sayang nak tinggal Melaka, haha!! Sebab datang sinilah kami dapat berkenalan & jadi kawan kan? Ak harap kita akan jadi kawan untuk selamanya, AMIN..

i do love u sisters..
 ♥
Nas & Soba

No comments:

Post a Comment