Monday, August 29, 2011

Adakah Masa Atau Kita Yang Berubah?

Ehemm... setelah sebulan lebih merindu, menangis guling-guling macam anak kecil akhirnya kita da dapat jumpa boypren kita siang tadi walaupun sekejap. Bukan tak jumpa lama-lama, tapi sebab puasa kan? Nak dating dekat taman bunga sangat tidak sesuai bulan ini, nak pergi minum siang-siang lagi lar tak sesuai kan. Ktorang keluar tadi pun sebab nak teman dia beli selipar raya. Tapi tak jumpa yang berkenan di mata, last-last balik. Dia memang macam tu, cerewet! 

Tak kesah lar u cerewet ke tak, i tetap sayang u! Gitooo? Haha.. =) Yer, ak tak main-main! Ak memang sayang kau. Adakah kau juga begitu? Tapi, u tahu tak masa kita keluar tadi i notice something between us! Ak pun tak sure itu hanya perasaan ak sorang atau dia pun ada perasaan macam tu kan? Tapi adakah apa yang ak rasa tadi normal atau paranormal? Atau ak je selalu yang fikir bukan-bukan?

Normal ke tak persetankan semua itu! Sebab, bagi ak tetap normal bila kita rasa curiga atau kurang percaya bila lama sangat tak jumpa. Bukan apa kan, dalam masa sehari pun macam-macam boleh jadi kot! Dah lar lately nie ktorang selalu jugak gaduh-gaduh manja. Haishhh... macam mana entah nak describe apa yang ak rasa nie. Masa keluar tadi, tetiba ak rasa awkward dengan dia. Adakah masa atau kita yang berubah nie? Rasa macam 1st time date pun ada tadi. Pasal benda negatif yang muncul dalam kepala ak tu toksah cerita lar dia muncul kan? Ishhhh..tak elok betol bersangka buruk dekat orang kan? Nauzubillah.

Apa nak jadi dengan ak nie? Jealous tak bertempat sangat kot! Orang tu takde pape pun, ak je yang lebih-lebih, maybe? Tak kesah lar ak yang lebih-lebih atau apa pun sebabnya. Ak akan tetap bertahan dan bersabar. Sedar tak sedar ini adalah ramadhan ke lima bagi kita kan pix? 
lupakan semua nya, jom kita menikmati big apple!!

p/s: Ya Allah Ya Tuhan ku, kalau dia lah jodoh terbaik ku, dekatkan lah hati kami. Tapi, sekiranya dia bukan jodoh terbaik ku, jauhilah hati kami dan bantulah ak untuk melupakan nya.

No comments:

Post a Comment