Thursday, August 4, 2011

I hope everything will gonna be fine!

Last night i dapat called dari adik i dalam pukul 1 pagi. Die cakap tangan mak i cramp & kebas lagi. I dah panic kot masa tu, Allah je yang tahu macam mana.Terus xsedap hati & xbleh tidur, risau sangat-sangat dengan keadaan mak i.  Dah lar masa tu, yang ada dekat rumah, mak i & anak sedara i jew. Adik i masa tu die dekat kolej, pagi nie baru balik rumah. 

Disebabkan tiada sesiapa dekat rumah, mak i gigih drive kereta sendiri pergi hospital. I rasa sedih giler bila tahu die sedaya upaya drive untuk pergi hospital. Masa i call anak sedara i dalam pukul 1 lebih mak i dalam emergency ward. Omaigod! Hanya tuhan saja tahu waktu itu, macam mana i risaukan mak i. Mak i kena suntik ubat tahan sakit, then bleh balik rumah setengah jam lepas tu.

Dalam pukul 4 tadi, mak i sakit lagi! Lepas subuh jiran i tolong hantarkan pergi hospital lagi sebab mak i cakap, pain killer yang disuntik pukul 1 semalam dah ilang. Malam ini, i akan balik rumah nak tengok macam mana keadaan mak i. Ya Allah, ya Tuhan ku sembuhkan lah penyakit ibuku, AMIN..

~Mom, i hope everything will gonna be fine~

1 comment: