Monday, August 8, 2011

Lecturer Lagi HENSEM & HOT Dari Student?

Assalamualaikum & hai semua..:) Apa pendapat anda bila lecturer lagi HENSEM dan HOT dari student? Pada pendapat i lah kan, bila dapat lecturer hensem yang mengajar i, mesti  suke pergi kelas dia! Point nya dekat situ, sebab nak tengok lecturer tu lar bai! Hahaha...;) 

Lepas tu, masa lecturer hensem tu tengah mengajar dekat depan, kita yang dekat belakang  nie terkinja-kinja dengan kawan sebelah. Masing-masing mesti akan berangan-angan hingga ke langit ke 7. Hati akan bermonolog sendiri dan berkata, *hensem nya SIR nie! Agak-agaklah, dia dah ade makwe ke belum nie? ke dia dah ada anak sepuloh? xnampak cincin kahwin pun dekat jari dia? Rasa nak tackle jew lec yang tengah mengajar dekat depan tu saat itu jugak!

kalau lah ak dapat lecturer macam nie!

Itu cerita kalau dapat lecturer yang HENSEM kan? Bagaimana pula kalau dapat lecturer HOT? Best jugak lecturer HOT kan? Salah satu sebabnya kita nak tengok baju fesyen apa dia pakai, handbag brand apa? kasut jenis apa dia pakai? Heels 6 inci ke? Wedges ke? Flat shoes ke? Or sandal biasa dia pakai mengajar hari itu? Match ke tak warna kasut dan handbag dengan baju yang dia pakai tu? Haha.. Paling tak boleh "blah" berbisik sendirian untuk menjadi lecturer HOT jugak!! Itu cara penilaian i bila tengok lecturer HOT masuk kelas. 


miss ak HOT macam nie, sumpah xtipu! entah2 miss ak lagi HOT kot! =)

Macam mana pula dengan anda?  Kalau student lelaki dapat lecturer HOT mesti berangan nak kahwin dengan lecturer HOT tu kan? Sebab pernah kawan lelaki i cakap macam tu bila tengok ada lecturer HOT. *Miss, anda patut berbangga dapat student macam kami, sebab setiap kali miss masuk kelas kitaorang akan menilai dan menjadikan miss, sumber inspirasi hehe...:) 

4 comments:

  1. haha, che meen pulak jadi lecturer hot lepas ni.

    ReplyDelete
  2. lec saya xhensem tapi die gayboy,wahahaha

    ReplyDelete
  3. huhu sbb diorng dah brkerjaya, pstu ada prsonaliti trsndiri.. memang jd igauan studend tak gitu.. huhu

    ReplyDelete
  4. aimi: mmg che meen berangan sgt nk jd lec HOT tu, haha...:)

    napi: ak tahu lec mn yg kau maksud kn. kejam taw napi nie, kesian sir..;)

    saizuan: sbb tu lec perlu kemas & hensem bila masuk kelas, bleh jd idola utk student supaya jd mcm diorang. hehe..:)

    ReplyDelete