Tuesday, September 20, 2011

Kini Detiknya

Dalam masa beberapa jam lagi ak ada final exam for final semester! Akhirnya detik itu telah tiba... :) Gembira tak terkata rasanya hati ini. Dan dalam beberapa jam lagi ak akan merasai detik kemerdekaan dan kemenangan setelah genap 3 tahun ak di Melaka ini! Ya Alllah, ak bersyukur kepada Mu kerana di beri kesempatan ini. 

Disaat ini ak hanya mampu mengucapkan terima kasih dan rasa bersyukur kerana ak bakal berjaya menghabiskan pengajian ak. Ini lah hadiah terbesar yang mampu ak berikan kepada mak ak dan diri ak sendiri setakat ini. 

Kalau nak dikenangkan zaman persekolah menengah ak dulu-dulu, memang jauh beza nya dengan diri ak sekarang. Masa umur ak belasan tahun, ak memang tak terfikir untuk menjejakkan kaki di universiti.  Yer lah, sebab sosial life ak agak teruk jugak lar, tapi nasib baik bila ak naik je form 5 ak ada kesedaran sket, then bila dapat result SPM ak tak ada lar menyesal sangat. Disebabkan kesedaran ak masa form 5 lar yang membawa ak ke detik yang bahagia ini. Ak bersyukur kerana diberi kesedaran masa tu.

this is how i feel when i'm with you!

p/s: Kemana saja kau pergi, ak kan selalu mendoakan kesejahteraan kau. Ak harap kau lebih berjaya dari ak lepas ini. Dan yang paling penting ak nak kau tahu betapa sayangnya ak kepada kau! Hilang kau tiada ganti.

2 comments: