Friday, September 16, 2011

Study Week Yang Bosan

Lately nie ak malas giler nak update belog ak neh! Bukan ape, jiwa ak kacau sangat kot sampai nak menaip dekat sini pun macam tak ade mood je. Oh, before ak terlupa, hari ini Hari Malaysia kan? Selamat Hari Malaysia semua dan bersyukur kerana kita telah dilahirkan dan dibesarkan di sini. :)

Nak tahu tak kenapa ak tetiba update blog hari ini? Sebab ak bosan giler mereput di rumah sewa dengan Soba dan Nas. Budak-budak rumah ak yang lain semua balik. SUMPAH  rasa macam hape entah, korang sambung lar sendiri apa perasaan nya bila mereput dekat rumah ketika hujung minggu nie kan? LOL.. :)

Ak rasa ni 1st time ak tak balik rumah masa study week, kira boleh pecah rekod lar kali ini. Selalunya, ak pantang ada cuti, terus balik rumah. Tapi, kali ini ak rasa berat hati lar nak balik. Balik pun bukan ak study kan? Nak jumpa boypren, pun macam tak boleh jew. So, ak decide lepak sini je. Lagipun, mak ak pun tak kisah kalau ak tak balik, dia suh ak stay rumah sewa, duduk diam-diam dekat sini dan kalau boleh baca buku 20 jam sehari. Keh3.. :)

Memandangkan hari Selasa depan ak ada final exam. So, esok lusa ak da kena start baca buku lar gaya nya. Nak study hari ini macam awal sangat je? Study last minit paling berkesan untuk ak kot! Lepas hari selasa ak rasa nak terbang keliling Malaysia kejap kot! Untuk merasai nikmat kebebasan dari semua ini. Dan ia adalah tandanya ak sudah bebas dan berjaya menyempurnakan pengajian di peringkat diploma! Oh, yeah! Tak sabar menanti detik itu. Mudah-mudahan semua nya berjalan dengan lancar, AMIN.

kali terakhir ak berada d library UiTM Melaka. *muka pucat giler!

Final assignment as final semester students with Aus & Myra

Last day in BBM class..:p

After last presentation!

No comments:

Post a Comment