Wednesday, December 28, 2011

Hari Terakhir!

Hari ini adalah hari yang terakhir ak berada kat rumah kak long dekat Pasir Gudang nie! Sebab esok kak long akan bertolak ke Sandakan. Dia kena ditukarkan ke sana sebab dapat naik pangkat pemangku timbalan pengarah. Dan lepas ini jugak dah xde ak nak datang sini lagi. 

Ak akan start merindui kanak-kanak lepas ini! Hurmmm.. Irfan, Amani dan Baby Mok, a.k.a Eian. Dah susah nak jumpa diorang setiap bulan nanti. Kalau kak long balik pun masa raya je die cakap! Alarrrr... lambat ny! :(
Disebabkan ini mungkin kali terakhir ak datang rumah kak long yang kat sini, semalam kak long belanja pergi Universal Studio Singapore! Perghhhh.. sumpah best giler! Part yang paling best, TRANSFOREMERS  THE RIDE tu! Macam yer2 je berlakon dan perang2 dengan watak dalam tu. Hahaha...

Okay, malas nak cerita panjang2. Ak upload gambar je, taw! 

it was exciting to be here!

hollywood road

meow, meow, meow... 

madagascar theme

far far away



jurassic park

sci-fi city dgn kak long

bumblee bee!!

makhluk mulut biru. :)

No comments:

Post a Comment