Sunday, January 15, 2012

Sabah Bah...

Ehemmm..... nie 1st entry untuk tahun 2012! Blogger lain dah update entry ke seratus dua puloh satu kot hari ini. Ak jew yang pemalas, baru yang pertama untuk tahun nie. Tapi, xkesah lar yang 1st ke last sebab ak punya pasal lar yang tu kan?

Okay, last entry hari tu ak update masa dekat rumah kak long kat Johor. Tapi, hari ini ak update dekat rumah die jgak, tapi yang kat Sabah plak. Ahaaaa.... ak baru sampai sini pukul 10 pagi semalam bah! Perbezaan waktu di sini dengan semenanjung agak memberi kesan jugak lah dekat ak. Al-maklum lah 1st time sampai Sabah. *jakun giler kan? masa ak pergi Kuching hari tu, xde lah terasa sangat beza nya.

Tapi, dekat Sabah nie terasa kot. Pukul 6 dah macam pukul 8 dekat semenanjung, yer lah kul 6.30 dah magrib kot. Ak siap pening kepala lagi semalam, hari ini dah okay sket. Cuaca dekat sini ok lagi setakat ini.

Baru dua hari ak dekat sini dah start rindu rumah dan orang2 yang sepatut nya ak rindu! Mak aiihhhh... rindu giler dekat mr. boyfie! :(

No comments:

Post a Comment