Friday, February 3, 2012

MC221- SARJANA MUDA KOMUNIKASI MASSA (KEPUJIAN) (KEWARTAWANAN)

Program: MC221- SARJANA MUDA KOMUNIKASI MASSA (KEPUJIAN) (KEWARTAWANAN)
Kampus: UiTM Shah Alam

Nak update entri kali yang ringkas je malam nie! Alhamdulilah akhirnya usaha, doa dan tawakal selama ini berbaloi. Terima kasih ya Allah kerana memberi peluang ini! Dan xlupajuga terima untuk mak ak, adik-beradik, kawan-kawan dan orang2 yang ak sayang. Hari nie semua orang yang membuat permohonan untuk menyambung pelajaran ke peringakat ijazah dah dapat tahu keputusan nya.

Ak tengok, dekat fesbuk semua duk update status pasal dapat kos apa, dapat kampus mana dan banyak lagi lah. Bersyukur kepada Nya sebab ak dapat apa yang ak mintak hari tu. Rasa nak melompat ke bawah sambil guling-guling gaya Hindustan tu hah! Weiiiiiiii... gembira gila neyhhh!  Nak menagis pun ada. :)

Tiada yang paling indah malam ini melainkan dapat berkongsi cerita gembira ini bersama-sama dengan family dan kawan yang mengambil berat. Terima kasih semua nya atas sokongan dan nasihat selama ini. Insyallah, ak akan cuba sedaya upaya untuk mendapat segulung ijazah kelak! Perjalanan baru ak bakal bermula dan di harap ak dapat menempuhi nya dengan sebaik mungkin.Doa kan kejayaan ak, AMIN! :) 

*cuak nak pergi tempat baru dan environment baru. macam mula2 pergi Melaka dulu. :)

8 comments:

  1. congrats che meen. jumpa di shah alam (:

    ReplyDelete
  2. wasalam... ya, cik nur wanie? nak mintak tolong ape?:))

    ReplyDelete
  3. Nak nak mintak no telefon bole x ? kakak saya dapat kos ni dia nak tnya . tak pun bgi link fb

    ReplyDelete
  4. nie fb saya. awak dari mana ya? https://www.facebook.com/nikmeenramsa

    ReplyDelete