Thursday, June 21, 2012

Hari Terakhir Semester 3

Hai selamat pagi, semuanya.. dah sepuloh hari xupdate blog kan? Sebab sentiasa sibuk dengan tugasan yang perlu di "submit: pada saat-saat akhir begini. Itu belum cakap sibuk dengan hal peribadi lagi kan? Erkkk.. ade ke? :)

Dari semalam sampai saat ini, i belum tidur lagi taw! Mata dah macam zombie duk dalam kelas nie, sebab semalam pulon buat design untuk dummy newspaper yang perlu di tunjukkan kepasa lec petang nanti. Huh, tuhan jew tahu macam mana benda tu, sungguh menguji kesabaran hati dan perasaan. Rasa 'mengujakan' pun ada jugak. *Hiperbola... :)

Minggu ini, baru aku terasa betul-betul jadi seorang 'student degree'! Aceeee.. sibuk sangat bunyi nya kan? Mana xsibuk nya, minggu nie semua assingment nak kena submit. Sebab, 27hb nanti dah start final exam. Dan, bila tiba saat-saat getir begini, muncul lah pula berbagai penyakit untuk menguji ketahanan fizikal. Adeihhh... dah lar rindu dekat Mawar KU Azman, sobssss... :( *sedut hingus hijau!

Tapi,tapi, tapi, tapi! Semua penderitaan akan berakhir petang ini! Sebab, sebab, sebab!!!! Malam ini aku akan balik rumah, oh yeahh? Rasa hilang semua penyakit sebab dapat balik rumah. Hilang stress, hilang penyakit! Dapat jumpa mak. Sangat rindu-rinduan dekat mak, adik dan anak-anak.


No comments:

Post a Comment