Monday, December 31, 2012

Hello 2013!

Dalam beberapa jam lagi kita akan menyambut tahun 2013 kan? So, apa plan u'olls malam nie? Ada nak pergi mana-mana ke? I ingat nak keluar jgak, saja keluar makan-makan dengan bff i, si Farah dan bf dia. Lepas makan-makan balik ar kot! Kot??????????? Hahaha.... ;)

Sejak semalam semua orang duk bercakap pasal azam tahun baru, itu lar, ini lar tidak terkecuali juga i. Dari semalam rasa nya i list semua benda yang akan dilaksanakan tahun 2013 nanti. Tapi, semua itu akan terlaksana jika mendapat izin dari Nya Insyaalllah. 

Beribu-ribu harapan yang i list semalam. Sampai xcukup sebiji buku log yang setebal kamus Dewan tuh! Hah, mampu? U'olls ada buat list sampai macam tu sekali? Confirm xada kan? Sebab i hanya propa je wat harapan sampai beribu-ribu tu. Paling banyak plan pun dalam 100 je. Itu pun belum tentu semua terlaksana. Ya lah, dalam setahun ada 356 hari je pun, memang xsempat lar kalau ada beribu-ribu wish untuk di laksanakan. Lain lah kalau u'olls memang hebat! Hohoho... :)

Okay, dah panjang berceloteh ni, i out dah. Kena bersiap dulu sebab bff i dah otw datang sini. So, xkisah lar apa pun harapan dan plan anda tahun 2013 semoga semua nya akan berjalan lancar dan selamat berjaya! Tolong doa kan i juga okay? Hehehehe.... 

Hadiah yang comel nie R.A beli dekat Jepun, trip lepas dan yang mug tu dia bagi before dia offshore!

p/s: Kita tinggal kan segala kenangan pahit yang pernah terjadi 2012 dan kita baiki segala kekurangan diri kita ini dan mula kan dengan bismimillah untuk tahun 2013.
xoxo, Meen Ramsa.

K,bai!


No comments:

Post a Comment