Saturday, December 15, 2012

kerja sekolah OH kerja sekolah

Hallo, guten morgan LOVE & HATTERS!

Hari ini i bangun awal walaupun semua orang tahu hari ini hari sabtu. Hari untuk mengqada kan tidur. Tapi, i saja bangun awal sebab rasa xsedap hati tidur lama-lama sedangkan kerja sekolah tidak lagi berkurangan. Malah kerjanya semakin bertambah ada larrrrrr.. :( *1st time aku rasa bersalah tidur lama-lama!

Hari demi hari, jam demi jam masa sudah suntuk sebab minggu depan adalah minggu terakhir untuk semester ini. i tidur pun dah xberapa nak lena nie, memikirkan kerja sekolah dan 4 final test yang akan berlangsung minggu hadapan. Ya Allah, kuat kan semangat bantulah hamba Mu ini menghadapi segala rintangan dengan sebaiknya. Seriously i dah gugup! Sem nie nak kena naikkan pointer, kalau x memang habis lar rosak semua plan masa hadapan!

Sekejap lagi nak buat assignment management sket, then nak pukul 1 nak pergi shoot short video untuk 3rd language (German) sampai settle lepas tu malam ini sambung buat management lagi and do some research sket untuk ikut printed journalist dekat Akhbar Utusan Malaysia pukul 10 pagi esok.

Tolong doakan i okay? wish me luck... *jom menangis sama2? 

*Sayang, have a safe journey ke China! 10 hari lagi baru dapat gayut dari malam sampai ke subuh kan? hehe.. :) i miss you, R.A!




No comments:

Post a Comment