Friday, December 28, 2012

Machester is my KAMPUNG!


 
Hai, selamat pagi semua! Bagaimana dengan hari anda hari ini? Adakah semua nya baik2 belaka?
Okay sudah empat hari tiga malam I sampai rumah. Setakat ini semua nya sangat  menenangkan fikiran. mau xtenang, bangun pagi terus dapat makan, lepas tu tengok tv memanjang. Petang plak keluar lepak dengan kawan2 lama yang juga sedang bercuti study week macam i. Perghhhh….Ini lah yang dikatakan heaven in home or home in heaven kan?
Seronok x terhingga sebab dapat melupakan seketika segala tekanan tentang study. Wehhhhhh! Bila aku nak habis study nie? Rasa macam nak menagis, nak meraung, nak berguling-guling macam dalam drama Hindustan dah nak habiskan setahun lagi degree nie.
Lupa nak bercerita tentang cuaca dekat Machester nie. Memandangkan sekarang ini bulan disember, jadi sudah menjadi kebiasaan lar dekat sini musim bah. Setiap petang dalam pukul 4 or 5 akan hujan sampai lar ke malam dan kadang2 sampai ke pagi esok nya. Manusia macam I nie nak mandi sekali sehari pun susah, apatah lagi kambing kan? Kambing lagi ar takut dengan hujan dok?
Time tengah seronok bercuti nie, tetiba rasa rindu sangat dekat boypreng kita! Sobsssss… kalau lah u pun sedang bercuti jgak kan best? Tapi sayangnya, lagi 5 bulan baru dapat jumpa. Lama tu, kalau saya nak gila, memang gila dulu tunggu awak taw, R.A. L  Tapi, apa2 pun, saya doakan yang terbaik untuk awak, saya dan “kita”. ILY Sooooooooo MUCH!
ps: entry ini ditulis semasa i dekat rumah, tapi xdapat nak post sebab internet connection is too slow. :(
 

No comments:

Post a Comment