Friday, December 28, 2012

Nama MEEN perlu ditukar kepada nama WATIE???


Disaat2 i sedang menikmati percutian yang lalu, masih ada lagi parasit2 kecil yang mungkin sebesar zarah namun boleh merosakkan seluruh percutiaan I semasa di Machester last week. Omigod!
U’olls nak tahu x? manusia ini lebih annoying dari aannnnnnnnn.....  di jalanan barangkali! Wottttt… wottttt!! Serious jerk!!! I never know u, and I never interested to know u better coz u make me annoying with your lame joke seriously!
Sejak  dua bulan ini,  hampir setiap hari ada perempuan saiko call aku  dan dia akan bagitau nak cakap dengan orang nama Watie! Aku xtahu Watie mana yang kau maksudkan! Bila I cakap nie bukan nom Watie or  Watie xde dia xpercaya. I xtahu bila plak nama MEEN ditukar kepada nama Watie kan?
 
Dan pernah sekali tu perempuan saiko tu menjerit dan siap sumpah-seranah dekat i! Wehhhhhhh… cair semua taik teling iolls taw! Kuang ajor punya siako!
 
Paling latest orang saiko yang cari Watie ini call i kul 1.20 pagi lima hari lepas. Wehhhh… agak2 lar kalau u nak bergurau-senda dengan I pun. I tahu u nak tarik perhatian I kan? Time orang dah tidur lena, mimpi sampai ke bulan pun u still nak ganggu ke?
 
Apa masalah u nie? Laki u xbalik rumah ke? Ke laki u pergi tidur rumah madu u yang bernama Watie tu? Pastu kau suspect laki kau tidur rumah “Watie ini” ke ape nie? Kerana kegagalan menghubungi laki kau, terus kau meroyan tengah2 malam kan? *Mencaruttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt…
Dear saiko girl, can u please stop pulling leg? My heart strongly feels u’re the person that I ever know before bcoz u have both of my handphone number. Stop irritating me beachhhhhhhh!!!
I tidak pernah mengganggu u, jadi I harap u pun berhentilah menggangu I. Dan, dan, dan, dan, dan, dan, dannnnnn… I HARAP SANGATTTTTTT U “TERBACA ATAU TERSTALKER” I PUNYA ENTRI INI.
ps: Akak kan dah besar?
Sekian, terima kasih. :)
 

No comments:

Post a Comment