Thursday, January 10, 2013

Ketagih Handbag

Separuh dari handbag yang i ada sekarang. 
Bila cakap pasal handbag, semua perempuan i rasa akan berperangai pelik macam kena rasuk bila tengok handbag lagi-lagi time sale kan? Seriously, i ketagih sangattttttt bila tengok handbag xkira murah ke mahal. Janji cantik di mata, dan sesuai untuk dipakai ke semua majlis.

Hobi kumpul handbag nie rasanya masa i form 4 or 5 gituuu lar. Tapi, masa tu i beli beg murah-murah je, sekadar budak sekolah kan? Tapi, bila dah start masuk universiti i beli beg mahal sket. Hehehe... =)

And all my best friend know how addicted i am with the handbag. Kalau boleh, untuk hantaran i nanti nak mintak future husband i letak handbag je kat atas dulang hantaran tu. Hahaha.... Seriously i xkesah malah lagi suka! Auwwwww.... =)

Mot of the handbag yang ada dalam almari, i beli sendiri. * tapi guna duit mak aku lar! :))  Dan ada jugak handbag yang kawan bagi masa birthday i or masa diorang pergi holiday oversea then belikan untuk i sebagai ole-ole. Hehehe.. i love it!

Buat masa sekarang handbag i around 30 plus something lar. Ada yang masih diguna dan ada yang sudah tidak diguna. Okay, i nak share dengan u'olls some of my handbag! And I really, really love it.=)


#Me #Calvin Klein 


#Me #Fossil #Yana 


#Me #Primavera #Stadium UiTM


#Me #MNG #Jalan Tar


#Handbag mak beli #Classmate




#Me #Bally #Segamat


#Me #Adam #Handbag adik bagi #Tok Bali


#Me #P&CO #Hadiah dari Nas Jasman


#Me #Louis Vuitton #Adik #Roxy


#Me #Batch mates #Carlo Rino


#Me #Handbag adik bagi  #Sis Intan #Universal Studio Singapore, 2011


#Me # Vincci #Penview Hotel Kuching, 2011


#Me # Roxy #Farah & Her Bf 


#Me #Christian Dior #Jertih,Terengganu


#Me #Bonia #Soba #Tasik Shah Alam


#Me #Alain Delon #Kak Ya #Thailand


#Me #Mango #Friend of mine #UiTM Machang


#Me #P & CO #Friend of mine #Thailand 2012


#Me #Handbag Farah bagi masa dia pergi Vietnam #Kuala Selangor
#Me #Shane Handbag #Nik #Soba #Stadium Shah Alam
#Me #Handbag maa beli #Kuching, Sarawak
#Me #Roxy #Soba #Jakel Shah Alam


#Me #Beg dari adik #Soba #Nas #Subway


P/S: Nanti kalau dah kerja setiap bulan nak beli handbag baru! :) *I juga suka kumpul pump shoes!

No comments:

Post a Comment