Friday, March 8, 2013

My E-Day :)

Hai & assalamualaikum...

Disebabkan kesibukan dunia dan masa yang sering mencemburui, rupanya dah sebulan lebih i xupdate blog kan? Dalam masa sebulan lebih nie, macam-macam peristiwa pahit dan manis terjadi dekat i. Tapi, yang pahit-pahit tu i nak share dekat sini, nanti xseronok lar kan? Baik kita share benda yang boleh buat orang tersenyum je kan? Heeeeeee..... :D

Wokeyyy... saat yang manis yang baru je terjadi masa i lama berdiam hari tu adalah my E-DAY! Wowwww! Itu adalah hadiah hari jadi yang terbaik dalam hidup kot! I'm going to be MRS Azman youuuu! :)) Alhamdulilah majlis tu berjalan dengan lancar dan i sangat terharu, okay? 

Rasa macam keawan-awangan pun ada hari tu. Even majlis tu hanya dihadiri oleh keluarga dan sahabat terdekat je, tetapi i tetap bersyukur dan gembira. I  never expect my relationship with him finally official. Hihihihi... :D Dan in Shaa Allah, tahun ini jgak i dengan dia akan ke next level. Ehemmmmmm..... :)

tengah tunggu orang tua berbincang, heee.. :)

muka terharu lepas dapat cincin! LOL

Hadiah untuk i, ehemmm...
Truly friends (Farah, Suhada & Sakina)

Truly friend with her BF (Yean & Tom)
My loving & supporter sista!
 My future family & my family. Ehemmm... *nervous duk sebelah mother in law tau.
*Thanks for every single thing everyone! LOVE YOOUUUU R.A! 

3 comments: